Aanbevelingen

‘Ellis heb ik leren kennen als heel pro-actief en zeer geïnteresseerd in haar collega’s en hun werkzaamheden. 

Als assistent van de afdeling Fondsenwerving was Ellis mijn steun en toeverlaat. Van het verzorgen van mailings tot de opmaak van brochures. En van het tot in de puntjes organiseren van events tot het in elkaar draaien van draaiboeken voor bijeenkomsten: Ellis zorgde ervoor dat het geregeld was. Ze ziet er altijd verzorgd uit, voor mij echt hét voorbeeld van een representatieve gastvrouw. Ze is punctueel en betrouwbaar en denkt mee met met de klant.

En naast alle genoemde kwaliteiten is Ellis ook nog eens een heel leuk mens om mee samen te werken!’

Sandra Janssen – Schorpioen Coaching & Training

Gedurende de vier jaar die ik met Ellis heb samengewerkt bij Greenpeace Nederland heb ik haar leren kennen als een veelzijdig organisatietalent, de spin in het web van een afdeling, waarbij zij zich bij een diversiteit aan collega’s zeer geliefd heeft gemaakt door haar warme persoonlijkheid en betrokken manier van werken.

Ellis werkt oplossings- en klantgericht waarbij zij gebruik maakt van haar creativiteit en charme, zonder haar professionaliteit te verliezen, waar zij veel waarde aan hecht.

Ellis werkt hands-on en proactief en denkt pragmatisch mee over de processen en uitvoering voor het behalen van een optimaal resultaat. Zij is daarbij heel betrouwbaar en zorgvuldig waardoor zij goed kan ontzorgen.

Ellis is als persoon bijzonder attent, geïnteresseerd en vriendelijk, hierdoor heb ik heel prettig met haar samengewerkt.

Lotti Atherton – Lots of Fundraising