Assistentie op afstand

Wat is een technisch virtueel assistent?

Dit is iemand die op afstand (oftewel digitaal) ondersteunende werkzaamheden verricht zoals het installeren van handige tools & apps, het maken van brochures en het verzorgen van website aanpassingen.

Er bestaan uiteraard verschillende soorten werkzaamheden. Werkzaamheden die direct op afstand uitgevoerd kunnen worden en klussen die vooraf uitleg vereisen. In het eerste geval kan ik na een virtueel overleg direct voor je aan de slag gaan. Overlegtijd wordt niet in rekening gebracht alleen de tijd die de werkzaamheden daadwerkelijk in beslag nemen. Het uurtarief hiervoor is €68 exclusief BTW. Je bent niet gebonden aan een minimumafname per week of per maand.

Strippenkaart met maar liefst 10 strippen

Ben je ZZP’er en wens je ondersteuning dan is het mogelijk een strippenkaart aan te schaffen. De strippenkaart bevat 10 strippen die ingezet kunnen worden voor 10 uur werk. Deze dient echter wel vooraf afgerekend te worden en kost slechts €580 exclusief BTW. De strippenkaart blijft 6 maanden geldig.

Heb je werkzaamheden waarvoor meer instructie noodzakelijk is neem dan vrijblijvend contact met mij op via de contactbutton of het contactformulier. Je beschrijft kort de activiteit die jij graag zou willen uitbesteden. Vergeet niet jouw contactgegevens plus telefoonnummer achter te laten. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Vervolgens stuur ik je per mail een inschatting van de tijdsduur en een kostenplaatje. Indien jij je hierin kan vinden bevestig je de klus en ga ik voor jou aan de slag.

Heb je een spoedklus waarbij je direct extra handen nodig hebt? Gebruik dan de spoedknop onderaan deze pagina en ik neem contact met je op. Hiervoor gelden andere tarieven dan de hierboven genoemde bedragen.