KlantervaringenNathalie Boevink / Eigenaar Scale4you

Een vol hoofd. Gedachten die alle kanten op gaan. Alle dingen die nog moeten gebeuren en waar je niet aan toekomt. Niet weten waar je moet beginnen. Een onrustig en gejaagd gevoel. Welke ondernemer kent het niet? 

Wij kenden het ook, totdat Ellis van Home Assistence ons kwam helpen.  Na 1 kop koffie en met het mooiste antwoord wat je wil horen, zei Ellis: “Zeg maar waar jullie tegenaan lopen dan los ik het op”.  

Alle knelpunten waren met haar ervaring zo verdwenen. Structuur, procesverbeteringen, CRM-keuze, contracten, look and feel geprofessionaliseerd etc. Weg vol hoofd, rust en een veilig gevoel.  

Dank je wel, Ellis, voor je ongelofelijke energie, inzet, openheid, je vermogen om mee te denken als ondernemer, professionaliteit en omdat je een fantastische persoonlijkheid bent.’Lotti Attherton / Eigenaar Lots of Fundraising

Gedurende de vier jaar die ik met Ellis heb samengewerkt bij heb ik haar leren kennen als een veelzijdig organisatietalent, de spin in het web van een afdeling, waarbij zij zich bij een diversiteit aan collega’s zeer geliefd heeft gemaakt door haar warme persoonlijkheid en betrokken manier van werken.

Ellis werkt oplossings- en klantgericht waarbij zij gebruik maakt van haar creativiteit en charme, zonder haar professionaliteit te verliezen, waar zij veel waarde aan hecht.

Ellis werkt hands-on en proactief en denkt pragmatisch mee over de processen en uitvoering voor het behalen van een optimaal resultaat. Zij is daarbij heel betrouwbaar en zorgvuldig waardoor zij goed kan ontzorgen.

Ellis is als persoon bijzonder attent, geïnteresseerd en vriendelijk, hierdoor heb ik heel prettig met haar samengewerkt.