Over mij


Het secretaressevak

Deze dame heeft meer dan 20 jaar secretariële en administratieve werkervaring in de pocket en staat nergens meer van te kijken. 

Ik heb dan ook vele ontwikkelingen in dit vakgebied voorbij zien komen. Ook de functietitels veranderden in de loop der jaren mee: secretaresse, directiesecretaresse, PA (personal assistant), management assistente – you name it – ik heb ze allemaal gehad. 

Het leuke aan het secretaressevak is de afwisseling, stiekem een beetje eigen baas kunnen zijn, jouw baas vooruit kunnen helpen en hem of haar bijstaan in moeilijke tijden, weten wat er zoal speelt op directieniveau, hem of haar afschermen als dat nodig is en vele, vele leuke projecten zelfstandig mogen uitvoeren. Geweldig.

Werkervaring

Van een paar jaar als directiesecretaresse bij een Zwitserse privébank, naar meerdere jaren als management assistent bij Joop van den Ende Theaterproducties & het Beatrix Theater. Hieropvolgend de overstap gemaakt naar Stichting Greenpeace Nederland als management en afdelingsassistent voor de fundraising director. Maar liefst 8 jaar heb ik met veel plezier voor deze dynamische organisatie gewerkt. Tevens heb ik enkele jaren ervaring opgedaan bij twee kleine sociale ondernemingen, als office- event- en p&o coördinator.

De online assistent was geboren

Toen het tijd was voor een nieuw avontuur, werd ik gevraagd door mijn oud-leidinggevende om haar te helpen met het opzetten van structuur, ontwikkelen van templates en het opmaken van klantrapporten. De online assistent was geboren.

Nu na twee jaar secretariële en administratieve dienstverlening te hebben gegeven is het tijd om mijn technische virtual assistant (assistentie op afstand) kant te laten zien. Dus heb jij ondersteuning nodig bij WordPress, Canva of andere online tools dan ben ik jouw vrouw!

Ze is punctueel en betrouwbaar en denkt mee met met de klant.” Sandra Janssen van Schorpioen Training.

Wil jij weten hoe dat werkt?

Ik, als technisch VA (virtual assistant), kan jou online op diverse gebieden dat steuntje in de rug geven.

Meer weten? Neem contact met mij op dan kijken we samen wat jij en jouw onderneming nodig heeft.